Kerti dekoráció és felszerelés Hollandiából
2020. február 11. írta: BorókaOtthonbolt1

Kerti dekoráció és felszerelés Hollandiából

Az Esschert Design holland cég természetbe illő, egyedi designnal kialakított termékeket forgalmaz, mint például különféle madáretetőket, kerti felnőtt- és gyerekszerszámokat, kerti bútorokat, ajándéktárgyakat, valamint sok más lakásba illeszkedő dekorációs terméket is

Az Esschert Design egy olyan gyártó, amely különleges és egyedi kerti kiegészítőket és lakásdekorációs termékeket kínál vevői számára Magyarországon.

 

Mely előnyök miatt érdemes termékeiket választani:

 

Új, trendi termékek

Holland partnereinkkel, rendszeresen megrendezett meetingeken sokat dolgozunk azon, hogy sikeresen kövessük a trendeket, folyamatosan új termékek kerüljenek bevezetésre, és ezzel összhangban vevőink különleges kérései is megoldódjanak.

Változatos stílusok

A termékek sokszínűségével próbálunk minden igénynek, stílusnak és ízlésvilágnak megfelelni.

 

Minőségi termékek, gyors és igényes kiszállítás

Raktárkészletünk állandó bővítésével rugalmasan és gyorsan tudjuk kiszolgálni vevőinket. Hatalmas figyelmet szentelünk termékeink minőségére és arra, hogy a kiszállítás előtt alapos átnézésre kerüljenek, biztonságos csomagolást kapjanak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr4215469228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása