Holland konyha,- lakásfelszerelés és dekoráció
2020. február 11. írta: BorókaOtthonbolt1

Holland konyha,- lakásfelszerelés és dekoráció


A Clayre&Eef  cég  Hollandiából származik. 1994-ben két testvér követte szüleik lépéseit, és „van Cleef” néven kezdte meg otthoni textil nagykereskedelmét. Gyermekeik két utóneve szűkítése 2005-ben megváltozott a jelenlegi „Clayre & Eef” vállalati névre. Az évek során sok ismerős, barát és rokon csatlakozott a Clayre & Eef családhoz. Manapság több mint 100 alkalmazott dolgozik ebben a családi vállalkozásban, nagy elkötelezettséggel és lelkesedéssel.


Stílusát vidéki élet ihlette
A jelenlegi Clayre & Eef kollekció az otthoni kiegészítők teljes sorozatává fejlődött, amelyek a házat otthonossá teszik. A központi irodában a Clayre & Eef mintákat többnyire kézzel rajzolták és bájos, rusztikus légkörben festették, ami jellemző a Clayre & Eef termékeire. A nosztalgikus Clayre & Eef stílus a Haeburg-i Limburg faluból származik, amely Leudal gyönyörű vidékén található, és amelyet felismerhető és romantikus minták sokszínűsége jellemez.

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr8515469378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása