Angol vidéki stílus a konyhafelszerelésben
2020. február 11. írta: BorókaOtthonbolt1

Angol vidéki stílus a konyhafelszerelésben

A KITCHEN CRAFT cég Angliából származik. Eredetileg 1850-ben egy Thomas Plant nevű úriember alapította, vas- és háztartási cikkek gyártására és nagykereskedelmére szakosodott. Sok ügyfelük még mindig Thomas Plant-nek nevezi őket, és évtizedek óta foglalkozik velük, tükrözve gazdag örökségüket. 1996-ban megváltoztatták a nevüket Thomas Plant-ről Kitchen Craft-ra, hogy az ügyfelek jobban ismerjék az általuk elvégzett tevékenységeket, és elkezdtek piacvezetővé válni minden típusú konyhai és háztartási termékek és tartozékok területén.

Mostantól a Lifetime Brands Inc. részét képezik, amely a háztartási konyhai, étkészlet- és egyéb termékek vezető globális szállítója. A globális szervezet részeként történő munka biztosítja, hogy erőforrásaik vannak az élvonalbeli termékek szállításához

Több mint 4000 konyhai és háztartási cikket terveznek és fejlesztenek az Egyesült Királyságban, vezető áruházak, szaküzletek, porcelán- és üvegspecialisták, ajándékboltok és kertészeti központok ellátásával az Egyesült Királyságban és további 80 országban világszerte, többek között Magyarországon is.

Figyelemmel kísérve a kulcsfontosságú tervezési, otthoni és főzési tendenciákat, arra törekszünk, hogy állandó minőségű, inspiráló háztartási cikkeket biztosítson minden kulcskategóriában, beleértve az eszközöket, eszközöket, edényeket, sütőkészülékeket, edényeket, tartósítószereket, torták díszítését, késeket, ajándékokat és kiegészítőket.

A cég ígérete az Elkötelezettség az üzleti ügyfelek inspiráció, termékválaszték és szervizelhetőség támogatása mellett, hogy képesek legyenek zökkenőmentes és kifizetődő élményt nyújtani. Meggyőződésük, hogy alapvető értékeik tette a Kitchen Craft-ot azzá ami ma, és arra készteti az ügyfeleket,hogy  újra és újra ragaszkodjanak a minőséghez és a termékeikhez.

Kitchen Craft & Creative Tops termékek, termékcsaládok

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr6615469270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása