Rólam
2011. október 28. írta: BorókaOtthonbolt1

Rólam

boroka.jpg

Nézz körül, és vedd észre, hogy a körülötted létező világ nem csak önmagától szép, hanem attól is, amit Te magad teszel hozzá. A legcsodálatosabb dolgok abból a – legtöbbször be nem vallott – szándékból születnek, hogy az ember nyomot szeretne hagyni maga után a világban. Létrehozni valamit, ami tetszik másoknak, amiről beszélnek, amiben gyönyörködnek, amin mosolyognak, elgondolkodnak vagy meghatódnak. Rebellis jellemek kedélyt borzolnak és polgárt pukkasztanak. Legyen a produktum bármi. Épület, festmény, szobor, egy szépen burkolt fürdőszoba, egy saját készítésű párnahuzat vagy egy bejegyzés a blogon, az alkotónak fontos, hogy legyenek reakciók.

gabriella2.jpg

A magam módján én is próbálok nyomot hagyni. Merkl Gabriellának hívnak, és van egy kis lakberboltom, de ez a blog nem (csak) ez utóbbiról fog szólni. Inkább ötletekről, fényképekről, gondolatokról és inspirációról az otthonteremtés és lakberendezés témakörében és attól távol. Egy blog, amely kreatív módon próbál kísérletet tenni arra, hogy közízlést és közvéleményt formáljon, úgy, hogy közben – reményeim szerint – az „alanyok” is jól szórakoznak. Ezért gyertek gyakran, és olvassátok, nézegessétek, kommenteljétek minél többen, várok mindenkit szeretettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr323309926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása