Boltok és emberek - Rendez-vous Nature
2011. december 13. írta: BorókaOtthonbolt1

Boltok és emberek - Rendez-vous Nature

Az egész úgy kezdődött, hogy elkezdtünk fiókgombokat és bútorfogantyúkat forgalmazni a boltban...

Aztán úgy folytatódott, hogy a fiókgombok miatt egy szép nyári délutánon bejött hozzánk egy nagyon kedves és vidám fiatal pár, akik magyar-angol-francia kevert nyelven beszélgettek egymással (és velünk), attól függően, hogy ki beszélt kihez. Nagyjából 5 perc alatt kiderült, hogy mégis egy nyelvet beszélünk. A pár közvetlensége, életvidám, lelkes hozzáállása a kemény munkához egyből eldöntötte, hogy nekünk lesz további közös jövőnk is.

Viki és Hervé akkor augusztusban érkezett célegyenesbe a Rendez-Vous Nature bolt megnyitásában. Ezúton is köszönöm, hogy a berendezés egyes részleteit tekintve bizalmat szavaztak nekünk és tárgyainknak!

Nemrég meglátogattuk a boltot, és elámultunk. Viki igazán egyedi karácsonyi kirakatot álmodott és valósított meg.

Szív és lélek. Ezt érezni a boltban, és a tulajdonosok minden rezdülésében.

A forgalmazott kozmetikumok kiválasztásánál is „érzelemvezérlés” valósult meg, a filozófia - amit a weboldalukon olvastam – is ezt támasztja alá:

„Szeretnénk, hogy vásárlóink a lehető legjobb minőségű francia, csak természetes és bio alapanyagok felhasználásával készült kozmetikumokkal találkozzanak üzletünkben és általunk tapasztalhassák meg ezek előnyeit.

Ám nem csak és kizárólag a kozmetikumok és azok alapanyagainak természeteses mivoltára helyezünk hangsúlyt, fontos számunkra, hogy a készítés, gyártás folyamata is a környezet és az állatok megóvásának figyelembevételével történjen. Így termékeinket úgy választottuk vevőink számára, hogy a gyártók mind technológiájuk, mind alapanyag felhasználásuk szempontjából a környezet tudatos védelmére, a fenntartható fejlődés támogatására is ügyeljenek.

Jogos lehet a kérdés: miért vagyunk ennyire biztosak, hogy a megfelelő termékeket választottuk? Mivel kipróbáltunk. Odamentünk. Saját szemünkkel akartuk látni és önnön bőrünkön tapasztalni.”

Sodium Laureth Sulfate és más szörnyűséges kemikáliák messze nincsenek, van viszont egy csodás kis bolt a Semmelweis utcában,

egy weboldal, ahonnan rendelni is lehet,

és egy Facebook oldal, ahol Viki mindig kitalál valami hasonló klassz dolgot, mint a kirakat…

Karácsonyi kívánságlistára fel! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr733444416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása