Egy stílusikon fél évszázada
2012. május 08. írta: BorókaOtthonbolt1

Egy stílusikon fél évszázada

11 éves koromban hallottam először a Depeche Mode zenéjét. Az Apukám vett fel kazettára a kívánságműsorból számokat, olyanokat például, mint a New Life...

14 évesen órákon át bőgtünk a Somebody-ra, pedig akkor még egy kukkot sem értettem a szövegéből… Váli úti 8.b-sek, emlékeztek? :)

15 évesen már Mode klubba jártam a Petőfi Csarnokba, és jöttek az iskolai bulik is, ahol a hivatalos suli-diszkó mellett a vezetőség engedélyezte az „alternatív szobát” is, sok Depeche Mode számmal.

Több koncerten is volt szerencsém ott lenni, legutoljára 2006-ban a kisebbik lányommal a pocakomban…

Boldog gyerekkor... Közben eltelt negyed évszázad, és a stílusikon énekes, Dave Gahan 50 éves lett. Isten éltesse sokáig!

Részletes életrajz itt.

A képek a J.Lindeberg svéd ruházati cég 2006-os reklámkampányának fotói, melyeken Dave hiányos ruházatban, lepukkant környezetben szerepel.

Mit mondhatnék, illik hozzá...

A elhelyezett szövegek pedig zseniálisak.

"Mi történne, ha mindannyian igazat mondanánk?"

"Mire vársz?"

"Meg tudod mondani, hogy hazudik, mert mozognak az ajkai."

"Kinek a helyét foglaltad el?"

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr674497291

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 50 éves lett a wannabe rockmessiás 2012.05.09. 10:26:22

A rák után leginkább ellenálló betegség a Depeche Mode rajongás fő kiváltó tényezője, Dave Gahan ma tölti be ötvenedik életévét. Ha van ember a világon, akinek semmi sem jött össze az életben, akkor az ő. Először is punk akart lenni. De hiába festette...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása