Ilyen volt - ilyen lett, avagy hogyan hozzuk ki a közepesből a (lehető) legjobbat I.
2012. május 13. írta: BorókaOtthonbolt1

Ilyen volt - ilyen lett, avagy hogyan hozzuk ki a közepesből a (lehető) legjobbat I.

Amint arról talán értesültetek már, új címre költöztettük a boltot. Az április közepén baráti segítséggel és összefogással egy nap alatt megvalósult átpakolást 12 hetes felújítási és építési munkálatok előzték meg.

Volt szerencsénk egy pár olyan megoldandó problémával szembetalálkoznunk, amit jobb lett volna messziről elkerülni. Sajnos azonban nem tolongtak a minden paraméterükben ideális üzletek a környéken, így végül nem volt kérdés, hogy bele kell mennünk jó néhány kompromisszumba, ha valóban költözni szeretnénk.

Azért voltak jó adottságai is a helynek, ahol végre lett külön irodánk, műhelyünk, raktárunk és konyhasarkunk is.

MI készítettük a fával borított falat és az előtte lévő polcot, a hajópadló és az ajtók antikolását, a tálalószekrények festését, a konyhasarkot (az iroda- és konyharészről a következő részben lesznek képek, ha még nem unjátok) és még sok mást.

Ezúton is hála és köszönet az összes segítőnek!!! (akik: Szabolcs, a férj, Balázs, a tesó, Anna és Adél leánygyermekek, Rita, a polihisztor, Brigi, aki szintén polihisztor, Icu, az Aranykezével, Reni, aki egy hős, Gábor, aki korlátot, dobogót és ajtót hegeszt, Sanyika, aki hajtja a többieket és nem fél a hajópadlótól, Benő, aki mindenhez ért és még lelkes is, Kati és Peti, akik a világ legjobb önkéntesei és a Festő urak)

A száraz részletekkel (például hogy: hogyan csupaszítsuk le a falat a tégláig, és aztán hogyan hordjuk fel rá a mintegy 120 kg lélegző vakolatot) nem untatnék senkit, jöjjenek inkább a nagyjából ugyanazokból a „kameraállásokból” fotózott előtte-utána fotók. A képeken még a kicsi bolt árukészlete látható, amit mostantól folyamatosan fejlesztünk, hogy elérjük a „kellemesen zsúfolt” állapotot.

Szeretettel várjuk minden régi és új vásárlónkat a Budapest, XI. kerület, Fadrusz utca 12. szám alatt, a Boróka Otthonboltban!

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr564506884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása