Boltok és emberek - Budai Kreatív bolt és alkotóműhely
2012. július 02. írta: BorókaOtthonbolt1

Boltok és emberek - Budai Kreatív bolt és alkotóműhely

bk1.jpg

Rég írtam már boltos cikket, így az új olvasók kedvéért írom le újra, hogy a blogon szereplő boltok és tulajdonosaik jó ismerőseim és az „üzleti életben” is partnereim. Tehát a Róluk írt cikkek nem fizetett PR irományok, hanem a saját, szubjektív véleményemen és gondolataimon alapulnak.

Nem tudom őket elégszer emlegetni és dicsérni, ahogy töretlen lelkesedéssel és hittel gondozzák, vezetik és fejlesztik a saját üzletüket. Köszönet nekik ezúton is, mert erőt merítek belőlük nap, mint nap.

bk2.jpg

Egy forró nyári délutánon meglátogattam Rékát a Budai Kreatív boltban. Előre tudtam, hogy el leszek veszve, hiszen nincs inspirálóbb dolog, mint amikor az ember ennyire sokféle kreatív alapanyaggal találja magát szembe.

bk3.jpg

Egyből megindult a fantáziám a stencilektől, a csodaszép textilektől és még a hőre keményedő gyurmától is... :) Mármint, hogy miből mit lehetne kreatívkodni.

bk4.jpg

Lehet, hogy ez már perverzió, de néha azt érzem, hogy egy élet is kevés a rengeteg lehetséges kézműves technika feltérképezésére és elsajátítására.

bk5.jpg

Szerencsére a Budai Kreatív boltban határozott lépéseket tehetünk ez irányba, hiszen a sokféle alapanyag megvásárlásán túl lehetőség van a különböző technikák kipróbálására és megtanulására a boltban szervezett kézműves délutánokon.

bk6.jpg

Szalvétatechnika, kosárfonás, ékszerkészítés… megannyi lehetőség, hogy ezentúl magunk készíthessünk ajándékot szeretteinknek vagy dekoráljuk, alakítsuk saját környezetünket.

bk7.jpg

Hallgatva az idők szavára Réka webáruházat is üzemeltet, és Facebook oldalt is gondoz, ahol folyamatosan értesülhettek a boltban zajló eseményekről, kézműves délután alkalmakról, és sok minden másról is.

bk8.jpg

Van egy kedves kutyus is, elmaradhatatlan „tartozéka” a boltnak… Ő az, aki szelíd „lábatlankodással” és szunyókálással veszi ki a részét a napi teendőkből.

bk11.jpg

Ha tehetitek, látogassátok meg a boltocskát a Kiss János altábornagy utca 35. szám alatt, de csak július második felétől, mert most szabadságon vannak. ;)

bk12.jpg

Hogy én végül mit kreáltam elsőre a megvásárolt alapanyagok egyik részéből, azt a világítótornyos cikkben már megmutattam Nektek.

bk13.jpg

A korábbi boltos cikkeket is el tudjátok ám olvasgatni.

Bomo Art Budapest

Rendez-Vous Nature

Ládafia Ajándékbolt - Vác

bk14.jpg

Hamarosan következik a Sweet Home Lakberendezési és Bútorstúdió valamint a Varázslat Cupcake&Coffee Pécsről. Kattintsatok a blogra néha, nehogy lemaradjatok róluk!

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr994624873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása