Szépen élni avagy mindegy is, hogy ki az a Bradley Wong
2015. november 17. írta: BorókaOtthonbolt1

Szépen élni avagy mindegy is, hogy ki az a Bradley Wong

konyha.jpg

Sokan és sokszor megkérdezik tőlem, hogy mégis milyen az én ízlésem, milyen az a lakás vagy környezet, ami tetszik nekem.

Az igazi válasz erre az, hogy mindig egy kicsit más. Mint ahogy a tárgyaim is vándorolnak néha. Ahogy bekerülnek az otthon rendszerébe, könnyen ki is kerülhetnek onnan. Vannak persze állandók, és vannak átalakulók is, mert alapvetően szeretem a régi tárgyakat. Leginkább azokat, amikhez személyes emlékek, élmények kapcsolódnak.

Nálam az átalakulás nem mindig jár együtt funkcióváltással, de még izgalmasabbnak találom azokat a megoldásokat, ha egy tárgy valami más funkciót kap az átalakítással. Hiányos teáskészletből lámpa, varrógépasztalból mosdószekrény, rézcsövekből lépcsőkorlát vagy akár egy halom kimustrált colstokból szekrény. Ez utóbbi két példa a képeken látható nagyszerű lakásból való, ami éppen az egyik aktuális kedvencem.

Bradley Darryl Wong lakása ez New Yorkban. Az úriember egy nálunk talán kevéssé ismert amerikai színész, aki ugyan szerepelt két Jurassic Park filmben és mellékszereplőként a Hét év Tibetben című drámában is, mégsem hagyhatott bennünk túl mély nyomokat egyik alakításával sem. Ráadásul bibliográfiáját olyan érthetetlen epizódok is tarkítják, mint például egy 1996-ban elkövetett "emberiség elleni tett", amikor hangját adta egy csótánynak egy amolyan ZS-kategóriás humormoziban.

Ennek ellenére a befolyó pénzekkel jól gazdálkodhatott és a szememnek igazán kedves otthont hozott össze belőle. Remélem nektek is tetszeni fog.

/Najó, talán a zöld falakat átfesteném, de csak azért, hogy lehessen valamit (át)alakítani rajta./

Ha saját lakásod vagy házad végső dekorálásában vagy még a kezdeti fázisban elakadtál, keress bátran az alábbi elérhetőségek egyikén, segítünk!

http://borokaotthonbolt.hu

http://facebook.com/borokaotthonbolt

+36.1.783.60.25

+36.20.472.51.37

zongora.jpg

haloszoba.jpg

lepcsofordulo.jpg

folyoso.jpg

furdoszoba.jpg

szekreny.jpg

eloszoba.jpg

ajtokkalapok.jpgcsakkalapok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr58086052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása