Szépen élni - Gasthof Jägerhof
2013. december 26. írta: BorókaOtthonbolt1

Szépen élni - Gasthof Jägerhof

jaegerhotel10.jpg

Sokat gondolkodtam, hogy melyik - már meglévő - sorozatomba illeszthetném bele ennek az ausztriai hotelnek a bemutatását. Aztán végül a "szépen élni" mellett döntöttem, mert számomra igazán példa értékű, ahogy Emese és Erik igazgatja ezt az Ossiach-tó partján működő szállodát.

Amióta nyomon követem a hotel és "gazdái" életét, minden évben egyre szebb és jobb lesz minden. Najó, mondjuk eleve vannak bizonyos adottságok...

A hotel Annenheimben, a Gerlitzen Alpe lábánál, a kabinos felvonótól 550 m-re található. A házból páratlan panoráma nyílik a festői Ossiach-i tóra,a Landskron várára, a Villach-i medencére, a Júlia- és Karintia-i Alpokra.

A tulajdonosok jóvoltából és hozzáértő gondoskodásuk segítségével folyamatos a fejlődés. Idén elkészült az új parkoló, amely immár 20 gépjármű kényelmes elhelyezését biztosítja, és a vendégek rendelkezésére áll mostantól a szaunaházikó is, amelyben hagyományos finn és infraszauna segít ellazítani a síelésben elfáradt és átfagyott végtagokat.

Emese kíváló ízléséről és lakberendezési érzékéről tanúskodik az egész belső kialakítás és berendezés, amelyhez néhány kiegészítővel mi is hozzájárulhattunk a Boróka kínálatából.

A szobák nem csak a kilátás miatt nagyszerűek, hanem azért is, mert megoldást nyújtanak a kettesben érkező pároknak, valamint a kisebb és a nagyobb családok számára is.

Most tél van, és főleg a síelés szerelmesei keresik fel ezt a vidéket, de a többi évszakban is nagyszerű választás lehet egy hosszúhétvégére vagy akár hosszabb időre is. Tavasszal és ősszel a túrázás és a kerékpározás, nyáron pedig a strandolás és a fürdés a tóban nyújthatnak kellemes kikapcsolódást.

A hotel weboldalán további információkat olvashattok, és 2013. december 31-ig bekapcsolódhattok az adventi játékunkba is, amiben minden nap más ajándékot lehet nyerni, a legvégén pedig az összes regisztráló között kisorsolunk egy 2 éjszakás hétvégét, félpanziós ellátással, 2 fő részére ide, a Gasthof Jägerhofba.

Várunk szeretettel!

A hotel Facebook oldala: itt érdekességeket, információkat olvashattok, valamint az akciókról, kedvezményes lehetőségekről is mindig hírt adnak.

A weboldalukon pedig további szépséges képeket, leírásokat és természetesen árakat találtok.

jaegerhotel9.jpg

jaegerhotel6.jpg

jaegerhotel5.jpg

jaegerhotel1.jpg

jaegerhotel8.jpg

jaegerhotel7.jpg

jaegerhotel2.jpg

jaegerhotel4.jpg

gerlitzen.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr105702938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása