Szuperhősök és Star Wars szereplők - kicsit másképpen
2014. november 24. írta: BorókaOtthonbolt1

Szuperhősök és Star Wars szereplők - kicsit másképpen

sötétnagyur.jpg

Sacha Goldberger nem először talál ki olyan témát, ami nagy népszerűségnek örvend, és eléri azt, hogy a világ legtöbb képet és bulvárhírt közlő portáljai sorra megosztják a képeit.

A legújabb fotósorozatában a Csillagok háborúja című sci-fi szereplőit és ismert szuperhősöket láthatunk a XVI. századi flamand festmények stílusában.

Sacha fotóiban az a nagyszerű, hogy a rajtuk szereplő emberek és állatok valódiak, a ruhák és kosztümök pedig a legapróbb részletekig kidolgozottak és az összképre is nagy gondot fordítottak.

Volt olyan fotóalany, akit 3 órán keresztül sminkeltek és készítettek elő. Sacha elmondása szerint a projekten több mint százan dolgoztak. Ebből 60 modell, 5 jelmeztervező, 2 digitális képszerkesztő és még sokan mások.

Elsőre 42 kép készült el, amiből még nem is láthattuk mindet, még a saját weboldalán sem. Talán hamarosan... Addig is ejtsünk pár szót Sacharól, a francia fotósról, aki anyai ágon magyar felmenőkkel is büszkélkedhet.

Teszi is ezt teljes meggyőződéssel, például amikor pár évvel ezelőtt az akkor 91 éves nagymamáját választotta fotósorozatának témájául és annak főszereplőjéül, ezzel kimozdítva az unatkozó és már-már depresszióba hajló hangulatú néni életét a megszokott, szürke hétköznapokból. A nagyi fotói is bejárták az internetet, nem várt népszerűséget hozva ezzel mindkettőjüknek. Egy Myspace oldalt is létrehoztak a fotóknak, amit itt találtok, valamint egy könyv is megjelent Mamika képeivel.

Sacha egyébként 1968-ban született Franciaországban, ahol jelenleg is él. A sajátságos látásmódról tanúskodó egyéni munkáin kívül dolgozott kreatív ügynökségeknek is, ahol olyan ügyfelek kampányaiban vehetett részt, mint a Dunlop Shtill, a Renault, a Eurosport, vagy a Dolphin.

A weboldalát itt találjátok: http://www.sachabada.com/

A Facebook oldalát pedig itt: https://www.facebook.com/pages/Sacha-Goldberger/179184988762983

Egyszer biztosan volt szerelmes is, ennek a szerelemnek a „lenyomata” egy könyvecske 'The Little Book of I Love You' címmel. Ebben a videóban megnézhetitek, hogy miről is szól: http://vimeo.com/83369570

Ezeket a kosztümös képeit pedig egyszerűen imádtam. Remélem Nektek is tetszenek majd...

leila.jpg

darthmaul.jpg

stormtrooper.jpg

batmanrobin.jpg

catwoman.jpg

superman.jpg

superwoman.jpg

pókember.jpg

wolf.jpg

vasember.jpg

americancaptain.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr676920661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása