Vendégcikk - Ősz a kertben
2011. november 03. írta: BorókaOtthonbolt1

Vendégcikk - Ősz a kertben

avagy a színek és ízek szimfóniája a Lavandartnál...

Van-e szebb annál, mint amikor a Nagy Mester, a Természet aranyló árnyalatokkal dolgozik, bőségesen mérve a finomabbnál finomabb gyümölcsöket és megajándékoz még néhány kellemesen meleg nap ölelésével?

A tél beállta előtt van ideje a növényeknek gyökeresedni, ekkor ültethetjük el legnagyobb megeredési valószínűséggel. Ebben az esetben tavasszal már újult erővel növekedhet, míg a tavaszi ültetésű fáknak nemcsak a gyökeresedésre, de a kihajtásra is rögtön energiát kell fordítaniuk.

Akár szabad gyökerű, akár konténeres növényeket telepítünk, az első év mindenképpen a gyökeresedéssel zajlik. És ne felejtsük: a telepítésre szánt növényeket érdemes kertészetben megvásárolni, ahol kellőképpen gondozták, hiszen nagyban növeli a megmaradásuk esélyeit és ezen túl számos, szakszerű tanácsot kaphatunk.

Egyelőre tanácsokból ennyi, a későbbiekben még visszatérünk rá, most inkább néhány fotó beszéljen helyettünk arról, mennyi mindent kihozhatunk az ősz adta lehetőségekből, legyen szó a kertünkről, otthonunkról vagy csak egy meghitt kávézásról, teázásról.

A dekorációt maga a Természet adja... :)

 

 

  ALavandart Kertészetről a www.lavandart.hu oldalon olvashatsz, ha szeretnél folyamatosan értesülni a kertészetben történő eseményekről, iratkozz fel Facebook oldalunkra itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr273349385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása