A családfáról és arról, hogy mire jó az...
2011. november 15. írta: BorókaOtthonbolt1

A családfáról és arról, hogy mire jó az...

A családfa nemcsak az ősök és a leszármazottak közötti kapcsolatokat hivatott megjeleníteni, hanem szimbóluma is az összetartozásnak.

A különböző vallási és jelképes jelentéseket, magyarázatokat nem szeretném belekeverni a témába, maradjunk meg annál az egyszerű megállapításnál, hogy családfával és családi fényképekkel falat dekorálni is nagyszerű és izgalmas dolog.

Ha pedig valaki családfa kutatásra adná a fejét, vagy csak érdeklik a szép, régi fényképek, annak jó szívvel ajánlom Pepigabi oldalát nézegetésre, aki a bolt révén lett kedves ismerősöm, és a téma megszállottja, a szó jó értelmében. :)

...és mivel a családi kapcsolatok és a dekoráció a téma (mindez ráadásul egyben), akkor semmiképp sem hagyhatjuk említés nélkül azokat a nagyszerű szív füzéreket, amiket Bardócz Évi készít mindannyiunk nagy örömére. Nekünk már van... És Nektek?

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr613385544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása