Boltok és emberek - Ládafia Ajándékbolt, Vác
2012. március 15. írta: BorókaOtthonbolt1

Boltok és emberek - Ládafia Ajándékbolt, Vác

Először akkor magyarázom a címet... Ebben a rovatban olyan boltok és helyek szerepelnek, amelyekkel személyes kötődésem alakult ki az utóbbi évek során.

A tulajdonos személye és/vagy az üzlet hangulata, az üzleti és/vagy baráti kapcsolat jellege miatt, és mert hiszek azoknak az embereknek a munkájában, akik pénzt, energiát, időt nem sajnálva valósítják meg az álmaikat, mindannyiunk örömére.

Az ismeretségünk úgy kezdődött Kármennel, a Ládafia Ajándékbolt üzletvezetőjével, hogy küldött nekem egy tájékoztatót a Price’s gyertyákról, amiket Ő forgalmaz Magyarországon.

Hihetetlennek tűnt, hogy nekem, mint kezdő boltosnak bizalmat szavazott anélkül, hogy közelebbről ismertük volna egymást.

Aztán folyamatosan érkeztek hozzánk a gyertyák, majd az öntöttvas dekorációs tárgyak, végül (de nem utolsó sorban) a kézzel festett öntözőkannák, amiket Orsi, a Ládafia dekorfestője „követ el”.

Az üzleti kapcsolatból barátság lett, és azóta mindig különös örömmel tölt el, ha eljutok a Ládafiába. A boltba, ahol nagyon könnyen túllendül az ember az aktuális problémáin és az esetleges alkotói válságon, hiszen a helyszínen mindenből sugárzik az inspiráció.

A boltban készülnek a szebbnél szebb, kézzel festett dekorációs táblák, magasságmérők, bádogkannák, vödrök és dobozok Orsi keze által, és a romantikus textil kiegészítők, figurák és asztalneműk Kármen varrógépén. Köszönet értük és a léleképítő beszélgetésekért is…

Aki megteheti, mindenképp látogasson el Vácra, és toppanjon be a lányokhoz! Aki meg ebben a gyönyörű városban lakik, de még nem járt a Ládafia Ajándékboltban, gyorsan pótolja a hiányosságot!

A bolt elérhetőségei: Ládafia Ajándékbolt, Vác, Március 15. tér 8. (Kalmárok Udvara) www.porta-lakberendezes.hu

A képeken ízelítő a kínálatból.

Jet by Ter Steege porcelánok

Baranyi kerámia készlet

Megint Jet porcelánok

LaraBara ékszerek és kiegészítők (www.larabara.hu)

LaraBara hajpánt modellen :)

...és egy csodás kerékpár a végére

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr634318952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása