Már Karácsony?
2012. november 19. írta: BorókaOtthonbolt1

Már Karácsony?

cirkuszos.jpg

Cirkusz

Hát persze. Sosem lehet elég korán kezdeni, de most, hogy már csak 35 nap van hátra a szeretet ünnepéig, még jobban figyelünk a családtagok és barátok megjegyzéseire vagy látható jeleire, hátha ki tudjuk találni: minek is örülnének az idén.

autós.jpg

Autóverseny

Persze az ünnep nem az ész nélküli vásárlásról kell hogy szóljon, de a ráhangolódásban és a készülődésben sokunknak fontos az a rész, amikor ajándékot választunk szeretteinknek. A felnőtt ismerőseink megajándékozása soha nem lesz olyan felemelő és szívmelengető érzés, mint amikor a gyermekeinket ajándékozzuk meg az általuk már régóta áhított játékcsodával (vagy csodajátékkal).

barátokkitűző.jpg

Kitűző Neki és a legjobb barátjának

Ahol az ajándékokat a Jézuska hozza, ott is érdemes gyorsan belefogalmazni a levélbe azokat a különleges játékokat, amiket most meg szeretnék mutatni Nektek…

emberek.jpg

Emberek

Egyszerűen nem tudom leírni azt az érzést, amit akkor éreztem, amikor rátaláltam a játékokat részletesen bemutató weboldalra.

ház.jpg

Ház

Egyszerre voltam meghatódva és elámulva, hogy ilyen játékok készülnek itt nálunk Magyarországon. Bohony Beatrix és Zöld László álmodta meg és kivitelezte őket és semmivel nem drágábbak, mint a nem-mondom-hol-készülő nem-mondom-milyen társasjátékok és kirakók.

marbushka.jpg

Marbushka memóriajáték

Ők maguk így írnak erről: „Manufaktúránkban olyan játékokat készítünk, amire jó ránézni, amivel jó játszani, és amit a gyerekek megőrizhetnek majd a gyermekeik számára. Ezért egyedi, művészien illusztrált mesevilágot alkottunk, amelyet kislányunk varázslatos világa inspirált."

szörnyes.jpg

Szörnyes kirakó

"A játékokat főként kézi munkával készítjük, környezetbarát anyagok felhasználásával (fa, papír, féldrágakövek), mert hisszük, hogy a gyermekeket körülvevő tárgyi kultúra legalább olyan fontos, mint az értelmüket csiszoló nevelés. Reméljük, hogy Neked is olyan örömet fog szerezni a játék, mint nekünk az, hogy elkészíthettük!”

nénik.jpg

Nénik a törölközők alatt :)

Nekem már a böngészés is örömet szerzett, igyekszem valamelyik játékot is kipróbálni hamarosan.

szekrény.jpg

Szekrényes játék

Javaslom tegyetek így Ti is! Keressétek Marbushkát!

úszós.jpg

Úszóverseny társasjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr534915445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása