Étkészlet választék a Boróka Otthonboltban
2022. március 29. írta: BorókaOtthonbolt1

Étkészlet választék a Boróka Otthonboltban

Étkészletek a konyhában; Porcelán étkészlet; Kerámia étkészlet; Vanília Kerámia; Bioplasztik étkészlet, Gyermek étkészlet

porcelan_etkeszletek.jpg

Étkészletek

Étkészlet kínálatunkban megtalálhatók kerámia, porcelán,bioplasztik készletek egyaránt, Ezen belüli kiemelt kategóriánk Csészék , Bögrék , Tányérok, Tálak , Vajtartók, Cukortartók, Méztartók, , Fűszertartók, Tortatálak, Tárolóedények,   Evőeszközök és tartók, Konyhai eszközök Ajándéknak való szettek akár díszdobozos csomagolásban is.

jardin-boutaniq.jpg

Hazai és külföldi gyártók egyaránt megtalálhatóak repertoárunkban. Olasz, Holland, Angol,  Spanyol, Német és magyar gyártók kínálják portékájukat.  Ezeken belül rengeteg féle mintából és termékcsaládból válogathatunk,ahol ugyanabból a mintából több terméket is összeválogathatunk a konyhában használt szettekhez.

Szemezgethetünk:

Virágos/Növényes mintákból

Levendulás mintákból

Rózsás mintákból

Csirkés/Kakasos mintákból

Állatmintás / Állatfigurás készletekből

Madaras,pillangós mintákból

Szarvasos/ Lovas mintákból

Gyümölcsös mintákból

Tengeri/ Halas / Beach mintákból,formákból

Kávé mánia mintákból

 

A Vanília Kerámia egy hazai gyártó,akinek kiemelkedően fontos szerepe van a hazai kerámia gyártásban, webshopunkban 13 féle Vanília kerámia mintából választhatunk számos konyhai kerámia termékkel, melyeken belül sokszínű termékválasztékot kínálunk ugyanazon mintán belül. Többek között levendulás,rózsás,pipacsos,olajbogyós,búzavirágos,romantikus natúr, csipkés,antikolt hatású mintákból válogathatunk.

A Vanília kerámia Öntési eljárással készült mázas kerámia a máz alá festett mintával. Ez a technológia biztosítja, hogy akár a mindennapos használat, és kézi mosogatás általi igénybevétel sem okozza a minta kifakulását, elkenődését, vagy kopását.

vanilia-keramia-00001.jpg

Gyermekek részére is kaphatóak étkészletek, bögrék ,poharak vagy akár szettes étkészletek különböző tetszetős gyermekeknek való mintával: macis,kutyás,cicás,unikornisos,autós mintákkalgyermek-etkeszlet-oko-bioplasztik-6-db-os-koalas.jpgA természetes, felhasználóbarát Öko vagy Bio stílus kedvelőire is gondoltunk, ezért egyre nagyobb választékot igyekszünk felkutatni, forgalmazni. Ezek főként eddig egy holland gyártótól érkeznek:

oko_barat.jpg

 Nem találtad meg amit kerestél? Webshopunkban több,mint 5000 féle termék közül választhatsz, de ha segítségre van szükséged a készlettel, termék információval vagy a megrendeléseddel kapcsolatban ,akkor keress minket bátran. Örömmel segítünk!

Webshopunkat megtalálod a www.borokaotthonbolt.hu oldalon

Email címünk: webshop@borokaotthonbolt.hu

Információ: 06/30-636-3884

A bejegyzés trackback címe:

https://borokaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr9817792395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása